calorifere din otel

In toamna trecuta (septembrie 2010) m-am mutat intr-un apartament la parterul unui bloc din Bucuresti cu chirie deoarece am vrut sa am un confort mai bun . Apartamentul une am stat pana sa ma mut era conectat la Radet si caloriferele erau vechi din fonta colmatate si nu incaleau deloc.

Cum proprietarul nu a dorit sa faca imbunatatiri am hotarat sa plac  si asa am ales un apartament renovat recent cu centrala termica si calorifere din otel. la inceput toate au fost bunbe si frumoase numai ca a venit frigul si in casa desi caloriferele erau foarte fierbinti nu era deloc cald. In casa locuia toata ziua cineva care avea grija pana veneam noi acasa de fetita noastra de 1 an. noi vroiam sa avem in casa o temperatura constanta de 23 grade si cu toate ca aatamentul era cu centrala si calorifere noi in casa cand era foarte frig afara calorifererle nu puteau sa creasca temperatura la mai mulkt de 20 grade.

Am chemat proprietarul care a venut cu un sintalator ce facuse lucrarea sa se uite sa vada de ce nu se incalzea camera in camera era montat un calorifer de 22/600/1600 destul de mare insa si camera era de 20 mp si asa a spus instalatorul ca trebuie sa fie de mare caloriferul.

Am ajuns la concluzia ca Alegerea caloriferelor  nu a fost facuta corect si am primit o explicatie de genul :" calorifere turcesti  ieftine".

Dupa zile multe de negocieri am avut castig de cauza si proprietarul a luat hotararea sa schimbe caloriferele. Am fost impreuna la o firma de specialitate  si amales tot calorifere turcesti insa cu o putere termica mult mai mare desi dimensiunile erau acelasi 22/600/1600.  

Explicatia firmei a fost ca in turcia se prduc calorifere de foarte buna calitate insa datorita presiunii puse pe pret de catre piata turcii fac calorifere respectand dinesiunile cu puteri termice mai mici astfel ca poti lua acelasi calorifer ca dimensiuni insa puterea sa fie diferita . 

Acum am calorifere turcesti in casa si confortul necesar si am ajuns la concluzia ca nu caloriferele erau proaste ci instalatorul nu  a calculat bine caloriferele dupa puterea termica necesara incalzirii camerei ci a luat doar dupa ochi o dimensiune care i s-a parut lui ca e ok.Logare
calorifere turcesti
trebuie angajati specialisti care fac o lucrare buna

calorifere turcesti mastas si airfel
Intentionez,ca din vara,sa-mi pun centrala termica,asa ca am inceput sa ma informez de tipul centralei si al caloriferelor.Am tot cautat producatori si am gasit(pt calorifere 33/600/1000;33/600/1200) Mastas si Airfel la preturi acceptabile in comparatie cu alti producatori.Intrebarea mea este cu ce sunt mai prejos aces
Cautare
Cont Utilizator
Spatiu Reclama

piese centrale termice

Ultimile Pagini Accesate
Copyright © 2014 forum calorifere